Meubels op maat laten maken

Bent u op zoek naar een passend interieur voor uw droomhuis? Of wilt u uw bestaande woning van een nieuwe look voorzien? Het vinden van een interieur, waar u elke dag blij van wordt, is een flinke uitdaging. Standaardmeubelen passen vaak net niet of zijn in sommige gevallen niet verkrijgbaar in de kleur die u voor ogen heeft, met als gevolg dat u een meubel aanschaft dat niet helemaal past bij uw interieur en wens. Wilt u niet met minder genoegen nemen? Dan zijn meubels op maat de oplossing voor uw woon- en werkcomfort.

Een volmaakte oplossing voor uw woonwens

Van Hek Interieur is als ambachtelijk interieurbouwer gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van meubels op maat. Uniek, persoonlijk en een volmaakte oplossing voor uw thuis. Wij creëren en ontwikkelen meubels op maat in diverse stijlen. Van klassieke maatwerkmeubelen tot een compleet, modern maatwerkinterieur. Perfectie is het enige uitgangspunt en dat begint bij goed, passend advies. Daarom komen we graag bij u op locatie langs om de ruimte te bekijken, sfeer te proeven en u een goed beeld van de mogelijkheden te schetsen.

Meubels op maat: passie en oog voor perfectie

Elke woning heeft een eigen uitstraling en is, net als de bewoner, uniek. Daarom bieden we u graag een tastbaar voorbeeld van alle mogelijkheden. U ontvangt een zorgvuldig samengesteld inspiratiepakket, waarmee u thuis in alle rust de verschillende materialen en stijlen in de nieuwe omgeving kunt bekijken. Bent u overtuigd van het ontwerp en de materiaalkeuze? Dan geven we het ontwerp voor meubels op maat definitief vorm. Samen met professionele partners, gespecialiseerd in het ontwikkelen van gedetailleerde 3D-tekeningen, wordt het ontwerp van uw meubel digitaal ontwikkeld. Vervolgens start in de eigen werkplaats het productieproces.

Kasten op maat en tv-meubels op maat

Na het ontwikkelen van uw maatwerkmeubel of maatwerkinrichting, dragen wij zorg voor een vlekkeloze plaatsing en installatie bij u thuis. Met oog voor perfectie installeren wij uw nieuwe interieur. Pas als wij tevreden zijn, is een klus écht afgerond. Wilt u blijvend genieten van meubels op maat? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van een maatwerkinterieur, kasten op maat of tv-meubels op maat? Ontdek de kwaliteit en klasse van Van Hek Interieur. Graag komen we persoonlijk met u in contact om van uw huis een thuis te maken, om elke dag volop van te genieten.