Kasten op maat laten maken

Heeft u altijd al gedroomd van de perfecte inloopkast? Wilt u een passende oplossing voor die ene lastige hoek in uw woonkamer? Of kan uw keuken wel een nieuwe look gebruiken? Van Hek Interieur is specialist in luxe en creatieve interieuroplossingen voor kasten op maat. Van moderne kastenwand tot ruime slaapkamerkasten; met de maatwerkkasten van Van Hek Interieur maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Voor een schitterende look en comfortabel wonen. 

Ambacht maakt functie en stijl

Het is voor velen een herkenbaar probleem. Een bezoek aan de meubelboulevard levert weliswaar veel inspiratie op, maar door de standaardafmetingen van kasten en wandmeubels kan er al snel een streep door het meubel waar u uw oog op hebt laten vallen. Met Van Hek Interieur benut u elke ruimte in uw woning maximaal, in élke stijl. Onze kasten op maat vormen een blijvende oplossing, voor dagelijks comfort. Van absolute blikvanger in de woonkamer tot handige opbergplek; wij creëren meubels op maat die zowel in functie als stijl aan al uw wensen voldoen.

Kasten op maat: voor thuis en op de zaak

Van Hek Interieur is gespecialiseerd in het inmeten, ontwerpen en ambachtelijk produceren van kasten op maat, thuis én op de zaak. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen van gerenommeerde producenten. Uiteraard volgen we de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op de voet, zodat we altijd een passend antwoord vinden op uw designwens. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden voor u in kaart te brengen.

Maatwerkkasten met ledverlichting

Een kast is al lang niet meer groot noodzakelijk kwaad. Tegenwoordig worden kasten binnen interieurs steeds vaker gebruikt als sfeermakers. Denk bijvoorbeeld aan designkasten voor in de woonkamer, subtiel verlicht met ledverlichting, kasten op maat voor al uw keukengerei of een stijlvolle walk-in-closet voor uw garderode. Van Hek Interieur maakt werk van uw woonwensen. Vakkundig en ambachtelijk, van schets tot schitterend eindresultaat.