Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Een mooi, functioneel interieur begint met goed advies. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs op locatie om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Op basis van de ruimte, uw woonbehoeften en de stijl van uw interieur maken wij een eerste, globale schets van uw unieke maatmeubel. Valt de tekening in de smaak? Dan ontvangt u een uitgebreide 3D-tekening en starten we het productieproces.

Ontwerp en inspiratiepakket

Met het creatieve ontwerp als basis nemen we samen de mogelijkheden door. U ontvangt een inspiratiepakket, verschillende stijlboeken en diverse zorgvuldig geselecteerde sfeerfoto’s om u een goed beeld te geven van de diverse interieurstijlen en -oplossingen. Is het ontwerp definitief? Dan gaan we direct voor u aan de slag in onze eigen werkplaats. Voor het vervaardigen en ontwikkelen van maatmeubels maken we gebruik van hoogwaardige materialen.

Van inmeten tot perfecte afwerking

Van Hek Interieur staat u graag van eerste schets tot perfecte afwerking bij. Samen met onze professionele partners halen we méér uit ruimte. Bent u benieuwd hoe wij binnen uw interieur met slimme, stijlvolle oplossingen voor meer woonplezier zorgen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We komen graag bij u langs voor een advies op maat.